Bedemand, begravelse og bisættelse i Slangerup

Byens Bedemand dækker hele Nordsjælland – med kontorer i Slangerup og Græsted kan vi være på Deres eller afdødes adresse indenfor få timer alle ugens dage. Ved at holde døgnåbent kan du få assistance 24/7 – også i weekenden og ud på de senere aftentimer. Dette skaber en uvurderlig sikkerhed, som bestemt ikke må undervurderes i denne hårde tid, hvor spørgsmål kan opstå på alle døgnets tidspunkter.

Med vores kontor i Slangerup er vi det oplagte valg, hvis du leder efter en professionel bedemand i Slangerup. Med et stort lokalkendskab og en professionalisme er vi behjælpelige med alle typer af opgaver, lige fra udfyldelse af papirarbejde til bestilling af blomster og dødsannonce.

 

Gennemsigtig prisstruktur – få et overblik

En begravelse i Slangerup eller bisættelse i Slangerup kan det være at gennemskue økonomisk; derfor arbejder vi med en gennemsigtig prisstruktur, hvor I får oplyst alle individuelle priser på forhånd. På denne måde undgår I ubehagelige overraskelser senere i forløbet, når regningen tikker ind af døren.

Prisen afhænger meget af, hvilke tjenester I ønsker bedemanden skal stå for. Derfor er det svært at komme med et retvisende eksempel; derfor foretrækker vi, at klare denne del ansigt til ansigt, hvor I får et skræddersyet tilbud på den begravelse/bisættelse I ønsker.

 

Byens Bedemand – hjælp til stort og småt

Fordelen ved Byens Bedemand i Slangerup er, at vi kan hjælpe med stort og småt i forbindelse med begravelse/bisættelse Slangerup. Herunder kan du se et lille udpluk af de tjenester vi tilbyder, når du skal have planlagt en begravelse eller bisættelse.

  • Udfyldelse af papirarbejde.
  • Bestilling af kiste/urne.
  • Rustvognskørsel.
  • Iklædning og ilægning i kiste.
  • Kontakt til krematorium eller kirkegård.
  • Personlig assistance igennem hele forløbet.
  • Bestilling af blomster, dødsannonce o.l.

Dette er som sagt blot et lille udpluk; måske ønsker I selv at tage jer af enkelte opgaver, hvorfor de indledende samtaler er så vigtige. Her finder vi i fællesskab frem til en tilfredsstillende arbejdsfordeling, som resten af forløbet kan foregå ud fra.